Susahnya nak turun berat dah cuba macam-macam tapi result berat makin tambah adalah.. stressnya

Inilah penyelesaiannya untuk anda yang alami masalah berat badan berlebihan,perut buncit,sembelit dan obesiti..iktihar bagi anda yang betul-betul seruis nak turunkan berat badan.. 

Jom tengok apa rahsia che ta boleh maintain je berat dan awat muda

Play Video

Alhamdulillah dah ramai pengguna kami yang alami masalah berat badan berlebihan dah kembali selim serta dapat kesan yang positif

Hampir 55% rakyat malaysia mengalami masalah begini dan semakin meningkat setiap hari

Lepas ni dah tak perlu risau, HANYA 1 SACHET PADI DAN 1 SACHET MALAM SAHAJA MEMBANTU MENGATASI MASALAH ANDA

Lepas ni tak perlu lagi berhabis duit untuk membeli produk lain.Sangat BERKESAN dan MUJARAB.

Memperkenalkan

Set Baru klubna laleh

Formula terbaru

3x Ganda Lebih berkesan

Rasa lebih sedap dan padu!!!

Antara kebaikkan set klubna laleh

Kelebihan kopi klubna

Kelebihan jus laleh

Set klubna laleh Dirumuskan Khas untuk membantu mengurangkan masalah berat badan anda

Kajian sudah membuktikan keberkesanan yang bahan-bahan ini amat membantu dalam proses membakar dan membuang lemak-lemak yang berlebihan dalam badan anda

100% Organik Tanpa Bahan Campuran dan Selamat Diamalkan

Cara penggunaan sangat mudah. Anda hanya perlu amalkan 2 kali sehari (pagi semasa sahur untuk kopi klubna & malam sebelum tidur untuk jus laleh)

Kami ingin kongsikan TESTIMONI pengguna lepas menggunakan set klubna laleh yang menunjukkan kesan yang POSITIF & CEPAT

SYABAS! kerana anda tidak berputus asa dan sentiasa berusaha mengatasi masalah anda. Kami BERBANGGA dengan anda, kerana yakin dengan kualiti produk kami, demi kebahagiaan bersama keluarga tercinta.

Istimewa untuk anda yang order dalam website ini pada HARI INI SAHAJA, pihak HQ berbaik hati berikan FREE POSTAGE, FREEGIFT SPECIAL, POTONGAN HINGGA 60% DISKAUN dan CABUTAN BERTUAH!

DENGAN PEMBELIAN 2 SET DAN KEATAS DI WEBSITE HARI INI, ANDA BERPELUANG MEMENANGI WANG TUNAI BERNILAI SEHINGGA RM3000

HADIAH CABUTAN SECARA PERCUMA !!

Khas untuk anda hari ini , Kami nak bagi anda special free gift untuk anda berlilai sehingga RM300 terhad untuk pembelian hari ini sahaja melalui website ini sahaja

Risau barang tak sampai??

Jika anda boleh mengeluarkan duit untuk membeli kenderaan atau telefon pintar mahal, mengapa berkira-kira nak belanjakan duit untuk kesihatan tubuh badan?

ORDER SEKARANG, BARANG SAMPAI BARU BAYAR PADA POSMEN, OKAY KAN?

✅ Barang akan sampai dalam 1-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.

✅ Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.

✅ Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

✅Caj tambahan RM10 dikenakan pada pelanggan.

JADI KENAPA NAK TUNGGU LAGI DAPATKAN PAKEJ YANG MENARIK DENGAN HADIAH LUMAYAN SEKARANG SEBELUM PROMO TAMAT

Peringatan mesra: SPECIAL OFFER ini diberikan pada waktu ini sahaja dan di website ini sahaja. Anda takkan jumpa offer ni di tempat lain.

OFFER ini akan DI TUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup.

Selepas ditutup, anda perlu bayar pada harga asal dan tiada bonus diberikan. Jadi jangan lepaskan peluang ni dah klik Tempah Sekarang.

Set klubna laleh terbaru ini hanya boleh di dapatkan dalam website hq ini sahaja. dan tidak terdapat di mana² platform lain seperti di shopee,lazada dan sebagainya…

sekiranya anda terlihat set ini di platform² tersebut sila berhati-hati kerana berkemungkinan besar adalah produk palsu…pihak hq tidak bertanggungjawab sekiranya anda terbeli set klubna laleh yang palsu..

Alhamdulillah ramai diantara pengguna kami yang dah berjaya kembali sihat ini buktinya

Soalan lazim

1 set boleh tahan selama 14 hari bergantung kepada kekerapan penggunaan

tiada kesan sampingan sebab set klubna laleh ni 100% diperbuat dari bahan semulajadi

Minum set klubna laleh secara konsisten. Kurangkan pengambilan gula dan kalori.

ya betul tak perlu bersenam.. tapi kalu nak bersenam pun boleh sangat2 digalakkan kerana ia akan mempercepatkan lagi proses pembakaran lemak

Tidak digalakkan kerana minuman ini bertujuan menurunkan tekanan darah tinggi sambil itu menurunkan paras gula dalam badan

Sebarang Keraguan atau pertanyaan anda boleh hubungi kami melalui talian dibawah

No telefon

+60167836484

Disclaimer :
Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site klubnalalehhq.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners